Shop

De shop is de uitgelezen plaats om je boeken- of fotocollectie aan te vullen, of je bezoek aan het FoMu af te sluiten. De shop biedt een brede waaier aan bekende en minder bekende publicaties over fotografie, met de nadruk op tentoonstellingscatalogi, monografieën, fotografietijdschriften en eigen publicaties.

Naast boeken en tijdschriften vind je er postkaarten en leuke hebbedingetjes. Bovendien vind je in de shop een grote selectie Toycamera’s en accessoires van onder meer Lomography. Je kunt bij ons ook terecht voor de Polaroid filmcassettes van The Impossible Project, die de instant fotografie nieuw leven inblazen. 

Voor informatie en vragen over de shop kun je terecht bij Tanja Vereyken of T +32 (0)3 242 93 22.

LUMICK BRENGT FOTO'S TOT LEVEN

In samenwerking met Lumick brengt het FoMu een bijzonder product op de markt: Lumick Photo Art. Foto's uit de rijke collectie van het FoMu komen tot leven in een verlichte Lumick lijst. De beelden worden gepresenteerd met de nieuwste technieken op het gebied van LED verlichting. 

De uiterste dunne LED-panelen van Lumick Photo Art zorgen voor een egale verlichting achter de foto. Hierdoor krijgen afbeeldingen meer contrast en meer diepte dan bij andere manieren van presenteren. Het licht geeft een extra dimensie aan de foto, die tot nu toe verborgen was.

Je kunt de foto's in verschillende maten bestellen. Standaard formaten als 60x60cm en 60x120cm zijn te vinden in de museumshop. Wil je een bijzondere maat voor op kantoor of bij je thuis, neem dan direct contact op met Lumick.