Shop

De shop is de uitgelezen plaats om je boeken- of fotocollectie aan te vullen, of je bezoek aan het FoMu af te sluiten. De shop biedt een brede waaier aan bekende en minder bekende publicaties over fotografie, met de nadruk op tentoonstellingscatalogi, monografieën, fotografietijdschriften en eigen publicaties.

Naast boeken en tijdschriften vind je er postkaarten en leuke hebbedingetjes. Bovendien vind je in de shop een grote selectie Toycamera’s en accessoires van onder meer Lomography. Je kunt bij ons ook terecht voor de Polaroid filmcassettes van The Impossible Project, die de instant fotografie nieuw leven inblazen. 

Voor informatie en vragen over de shop kun je terecht bij Tanja Vereyken of T +32 (0)3 242 93 22.

Catalogus Shooting Range

Catalogus tentoonstelling

Bij de tentoonstelling Shooting Range is een catalogus verschenen, uitgegeven bij MER. Hij is te koop in de shop voor €39,50/ FoMu Friends €35,55.

Catalogus Ponte City

Ponte City - publicatie shop

Bij de tentoonstelling Ponte City is een catalogus verschenen, verschenen bij Steidl. Hij is te koop in de shop voor €85/ FoMu Friends €76,50.

The Impossible Project

Image Skins publicatie

Heb je nog een polaroidcamera? Gooi hem zeker niet weg! The Impossible Project maakt als enige nog analoge instant film voor Polaroid camera's. De foto's rollen nog steeds zoals vroeger uit de camera. Even afdekken voor het licht en spannend wachten op het resultaat... In de FoMu Shop vind je zowel de refurbished camera's als de filmcassettes.

Nu ook verkrijgbaar in beperkte oplage: de color frames, skins edition en B&W silver frame edition, allemaal  voor de 600 cameras. Een filmcassette kost €20/ FoMu Friends €18.