Shop

De shop is de uitgelezen plaats om je boeken- of fotocollectie aan te vullen, of je bezoek aan het FoMu af te sluiten. De shop biedt een brede waaier aan bekende en minder bekende publicaties over fotografie, met de nadruk op tentoonstellingscatalogi, monografieën, fotografietijdschriften en eigen publicaties.

Naast boeken en tijdschriften vind je er postkaarten en leuke hebbedingetjes. Bovendien vind je in de shop een grote selectie Toycamera’s en accessoires van onder meer Lomography. Je kunt bij ons ook terecht voor de Polaroid filmcassettes van The Impossible Project, die de instant fotografie nieuw leven inblazen. 

Voor informatie en vragen over de shop kun je terecht bij Tanja Vereyken of T +32 (0)3 242 93 22.

Catalogus Jeffrey Silverthorne

Bij de tentoonstelling The Precision of Silence is een catalogus verschenen, uitgegeven bij Kehrer. Hij is te koop in de shop voor €39,90/ FoMu Friends €35,91.

Catalogus Mathieu Pernot

Bij de tentoonstelling La Traversée is een catalogus verschenen: Hautes Surveillances. Hij is te koop in de shop voor €22,40/ FoMu Friends €20,16.

 

CATALOGUS YANN MINGARD

Bij de tentoonstelling Depost is een catalogus verschenen. Hij is te koop in de shop voor € 29,95/ FoMu Friends € 26,95.