Contact

FOMU - Fotomuseum Antwerpen
Waalsekaai 47
2000 Antwerpen
info@fomu.be

Wij veranderen van telefoonlijn en zijn tijdelijk enkel te bereiken op +32 (0)471 35 75 29.

 

Het FOMU schakelt deze week over op een ander netwerk. Daardoor zijn we tijdelijk moeilijk bereikbaar. Mails komen mogelijk niet toe. Indien je een foutmelding krijgt, gelieve later terug te mailen of ons te bellen. Onze excuses alvast voor het ongemak.

 

BRUIKLENEN & REPRODUCTIES

Aanvragen voor bruiklenen of reproducties uit onze collectie dienen minimaal 6 maanden voor aanvang van de tentoonstelling of publicatiedatum te worden verstuurd. 

Aanvraagformulier

 

SCHENKINGEN

Wenst u fotografisch materiaal (apparatuur, beeld of boeken) te schenken aan het FOMU, gelieve onderstaand aanvraagformulier in te vullen.

Aanvraagformulier

Op basis van deze informatie toetsen we het aangeboden materiaal af aan onze bestaande collectie. Gezien de grote omvang van onze collectie zijn we noodgedwongen selectief.

Belangrijk! Er worden geen schenkingen in ontvangst genomen aan het onthaal zonder afspraak. FOMU focust sinds enkele jaren op fotografische erfgoed en neemt niet langer cinematografisch materieel op in haar collectie. Hiervoor neemt u best contact op met onze collega’s van Cinematek die een actief verzamelbeleid rond filmapparatuur voeren. FOMU doet geen waardebepalingen.

Contact: +32 (0)3 235 93 25 - collectie@fomu.be

 

PORTFOLIO'S

Portfolio's en tentoonstellingsvoorstellen kun je indienen via portfolio@fomu.be. Het FOMU neemt contact met je op indien er interesse is voor het voorstel.


VACATURES

Er zijn momenteel geen vacatures in het FOMU.

 

STAGES

Het FOMU zoekt regelmatig stagiair(e)s in verschillende afdelingen van het museum. Hieronder kun je de vacatures voor de afdelingen Collectie, Publiekswerking en Communicatie downloaden:


VRIJWILLIGERS

In alle afdelingen van het museum kan het FOMU rekenen op enthousiaste vrijwilligers. Momenteel zijn we niet op zoek naar vrijwilligers.