Workshop voor volwassenen: WORKSHOP met Jan Desloover - Fotoredactie

Ben je fotograaf en wil je graag feedback over je werk? In 2017 organiseert het FOMU in samenwerking met mentormentor reviews waarbij je je werk kunt laten beoordelen door een expert.

Wanneer
  • zondag 21 mei 2017 van 14 uur tot 17 uur
Prijs
€ 125 , € 80

Leg je werk tijdens een WORKSHOP voor aan een expert. In een kleine groep van 6 tot 8 deelnemers geven ze feedback en delen ze hun expertise met jou. Wens je geen werk voor te leggen, dan kun je ook als toeschouwer deelnemen.

Fotoredactie
Leg je werk voor aan fotoredacteur Jan Desloover. Hij geeft je feedback en deelt zijn expertise.

Op de fotoredactie van een krant lopen dagelijks zo’n 10.000 agentschapsbeelden binnen. Hoe ga je om met die stroom? Welke criteria hanteer je bij het selectieproces? En wat is de rol van freelancefotografen? Hoe werken ze? Wat zijn de do’s and don’ts? Werk je in opdracht voor een krant, stuur je dan tien beelden door, of vijftig…? Als je een eigen reeks of idee wil pitchen, hoe ga je dan best te werk? En wat verdient dat allemaal?

Als art director leidt Jan Desloover de grafische en fotoredactie van De Standaard. Eerder werkte hij, voor dezelfde krant, als eindredacteur literatuur en cultuur, online redacteur en redacteur binnenland.

Wanneer: zondag 21 mei van 14 tot 17 uur
Prijs: € 125 (deelnemer) of € 80 (toeschouwer). Wil je die dag ook de tentoonstellingen bezoeken, dan koop je een ticket aan reductietarief (€ 6).
Reserveren doe je via de website van mentormentor.

Organisator
Fotomuseum Provincie Antwerpen