Workshop voor volwassenen: WORKSHOP met Charlotte Lybeer - Denken in reeksen

Ben je fotograaf en wil je graag feedback over je werk? In 2017 organiseert het FOMU in samenwerking met mentormentor reviews waarbij je je werk kunt laten beoordelen door een expert.

Wanneer
  • zondag 23 april 2017 van 14 uur tot 17 uur
Prijs
€ 125 / € 80
© Charlotte Lybeer

Leg je werk tijdens een WORKSHOP voor aan een expert. In een kleine groep van 6 tot 8 deelnemers geven ze feedback en delen ze hun expertise met jou. Wens je geen werk voor te leggen, dan kun je ook als toeschouwer deelnemen.

Denken in reeksen
Welke voorbereidingen tref je voor je aan een reeks start? Hoe ga je te werk bij het selecteren en wanneer is een reeks klaar om getoond te worden? Fotografe Charlotte Lybeer bekijkt je portfolio kritisch en geeft je feedback.

Centraal in het oeuvre van Charlotte Lybeer staan de mens en zijn pogingen om te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. In verschillende fotoreeksen belicht ze telkens andere, soms absurde vluchtwegen waarbij de mens vaak blijkt te kiezen voor façade en namaak in ruil voor een portie kortstondig geluk. 

Wanneer: zondag 23 april van 14 tot 17 uur
Prijs: € 125 (deelnemer) of € 80 (toeschouwer). Wil je die dag ook de tentoonstellingen bezoeken, dan koop je een ticket aan reductietarief (€ 6).
Reserveren doe je via de website van mentormentor.

Organisator
Fotomuseum Provincie Antwerpen