Bezoek met kinderen

 

SMARTBOX

Een leuke speurtocht voor het hele gezin! Ontdek de tentoonstellingen samen met het hele gezin. Met de smARTbox maak je van jouw bezoek een onvergetelijke ervaring. Trek samen met de kids op avontuur door het museum of laat hen de tentoonstellingen helemaal zelf ontdekken. Daarbovenop gaan ze naar huis met leuke gadgets. 

Leeftijd: 6 tot 12 jaar
Wanneer: tijdens de openingsuren van het museum
Prijs: € 2 voor een smARTbox + toegang tot het museum (€ 10 normaal tarief | € 7 kortingstarief | € 3 -26 jaar | gratis -18 jaar)
Reserveren: hoeft niet! Je kunt een smARTbox kopen aan de ticketbalie tot een uur voor sluitingstijd. 

 

VIER JE VERJAARDAG IN HET FOMU

Hip hip hoera! Verras je vriendjes met een origineel verjaardagsfeestje! Poseer voor een oude camera en maak een originele verjaardagsfoto met al je vrienden. Je ontwikkelt je foto zelf in de donkere kamer, net zoals vroeger. Alle foto's mag je mee naar huis nemen als herinnering aan jouw dag! Heb je honger gekregen van al dat fotograferen? In het museumcafé PIXEL kun je smullen van taart of ander lekkers. 

Nodig je vriendjes uit in het Fotomuseum met deze uitnodiging die je zelf kan printen!

Leeftijd: 6 tot 12 jaar
Duur: 2 uur
Prijs: € 120 voor een groep van maximum 15 kinderen. Taart of ander lekkers is niet inbegrepen, daarvoor neem je contact op via info@pixelcafe.be
Reserveren: doe je 3 weken vooraf via dit reservatieformulier of via reservatie@fomu.be of +32 (0)3 242 93 20

 

FAMILIEPORTRET

Neem plaats in ons fotohokje en trek gekke bekken voor een uniek familieportret dat je meteen mee naar huis kunt nemen! 

Leeftijd: voor iedereen
Prijs: € 2 voor 2 fotostrookjes waarop 3 verschillende foto's staan. 
Reserveren: hoeft niet

 

Kunstendag voor kinderen

Elk jaar doet het FOMU mee aan Kunstendag voor Kinderen, een intiatief van de Vlaamse Overheid. Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven.

Er is aan iedereen gedacht: aan erg jonge en iets oudere kinderen, tot twaalf jaar. Hun (groot)ouders, ooms, tantes , broers en zussen zijn even welkom. 

 

VAKANTIEWORKSHOPS

Ook tijdens de schoolvakanties kun je in het FOMU allerlei leuke workshops volgen. Ga op stap in de tentoonstellingen, experimenteer in de donkere kamer en leer alles over fotografie!

Het overzicht van de workshops vind je op deze pagina.