.tiff

België barst van fotografisch talent. Dagelijks wordt het FOMU overstelpt met portfolio’s, websites, blogs en fotoboeken die schreeuwen om een podium. Daarom geeft het FOMU jaarlijks een magazine uit voor inspirerende jonge Belgische fotografie: .tiff.

Evenmin als de ‘Belgische fotografie’ is .tiff niet onder één noemer te vatten. Het is een veelheid aan persoonlijkheden, een mozaïek van stijlen. .tiff 2018 komt er opnieuw aan en presenteert ook dit jaar 10 opkomende jonge fotografen: Elena Aya Bundurakis, Bertrand Cavalier, Jeroen De Wandel, Ulla Deventer, Lionel Jusseret, Léonard Pongo, Maroussia Prignot & Valerio Alvarez, Titus Simoens, Egon Van Herreweghe en Ann Vincent
 

.tiff kijkt vooruit: het format is flexibel, de inhoud veelbelovend.

.tiff is een magazine in posterformaat dat erom vraagt uit elkaar gehaald en binnenstebuiten gekeerd te worden.

.tiff maakt een strenge selectie uit wat zich in ons land allemaal aandient als aanstormend talent.

.tiff lanceert fotografen die grenzen willen verleggen.

 

■ .tiff MAGAZINE 2018 is vanaf 04 oktober verkrijgbaar in de museumshop van het FOMU voor slechts € 4. Alle vorige edities kosten € 2.

04.10.2018: .tiff talks - lees meer en koop je ticket
 

Beeld: Maroussia Prignot & Valerio Alvarez, Here, Waiting, 2018
 

.tiff maakt deel uit van  Futures, een Europese samenwerking die jong fotografisch talent uitlicht. Het FOMU is één van de oprichters van Futures. Samen met negen andere Europese initiatiefnemers creëren wij een netwerk van kunstenaars, experten en middelen om de grenzen van de Europese fotografiewereld te verleggen.