Shop

De FOMU-shop is geen alledaagse museumshop. Bij ons kun je uiteraard een mooie selectie fotoboeken terugvinden maar ook voor leuke hebbedingen, unieke postkaarten, foto-gerelateerde magazines en veel meer kun je bij ons terecht. Al dat moois kiezen we zorgvuldig en met liefde uit.

De focus ligt natuurlijk op fotografie-gerelateerde spullen. Zo kun je de Polaroid filmcassettes en – camera’s van The Impossible Project bij ons op de kop tikken. Zij blazen de instant fotografie nieuw leven in en maken met de beste onderdelen van oude polaroidcamera’s nieuwe exemplaren.

Ook geven we Belgisch talent graag een duwtje in de rug. Helen B ontwierp voor ons 4 mooie exclusieve tekeningen op porseleinen mokken, zij fleuren je ochtend op! De dames van RE-DO maken van ons oud drukwerk originele notitieboekjes. En we verkopen ook lederen camerariemen die Antonia Stankova in haar lederatelier VAN LEER met de hand maakt.

Je moet niet eens een toegangsticket tot het museum kopen, want onze shop kun je vrij bezoeken tijdens de openingsuren  van het museum. Kom dus zeker eens kijken als je in de buurt bent. Tot snel in de FOMU-shop!

Openingsuren shop: dinsdag tot en met zondag van 10 tot 18 uur.

Voor informatie en vragen over de shop kun je terecht bij Tanja Vereyken of  +32 (0)470 76 06 96