Zaalhuur

Een bedrijfsevent, receptie of vergadering in een unieke setting? Het FOMU is de ideale locatie voor je evenementen. Bovendien is het FOMU gelegen in de hippe wijk 't Zuid, wat een extra troef is.

Het FOMU beschikt over 2 volledig uitgeruste cinemazalen, een vergaderruimte en een museumcafé. Je kunt ook het hele gebouw huren voor een museumnocturne. 

CINEMAZALEN

Op het gelijkvloers van het FOMU vind je 2 volledig uitgeruste cinemazalen, geschikt voor lezingen, conferenties en filmvertoningen. Je gasten zitten comfortabel in rode cinemazetels terwijl ze naar een presentatie op groot scherm kijken. Zaal 1 biedt plaats aan 89 personen, zaal 2 aan 148 personen.

MUSEUMNOCTURNES

Wil je je genodigden een exclusief museumbezoek aanbieden tijdens een nocturne, dan gooit het FOMU op jouw verzoek de deuren wijd open. Een bezoek aan de tentoonstellingen in een nachtelijk kader is een unieke ervaring. Het FOMU beschikt over een professioneel gidsenteam. Op verzoek verzorgen zij een rondleiding in de tentoonstellingen. In onze ruime inkomhal kun je een receptie of walking dinner organiseren.

KAMER A (VERGADERZAAL)

Vergaderen op een inspirerende plaats midden in een museum? Dat kan in het FOMU in Kamer A. Kamer A is de ideale ruimte voor brainstorms, productvoorstellingen, opleidingen en de unieke plaats om je klanten te ontvangen. 

Tijdens de pauzes kan je genieten in de gezellige loungehoek of inspiratie op doen in de huidige tentoonstellingen.

RESERVATIES & INFORMATIE

Voor reservaties en meer informatie kun je mailen naar reservatie@fomu.be of bellen naar +32 (0)3 242 93 20.

Meer info: