Steun het FOMU


Het FOMU wil zijn collecties verrijken met werk van jonge Belgische fotografen. We ondersteunen jong talent met .tiff, een jaarlijkse publicatie waarin we 10 jonge fotografen voorstellen. Bij .tiff voorzien we een traject van coachings, netwerkevenementen en expo’s. Het enige dat ontbreekt is een mooie representatie van dat jonge talent in de collecties van het FOMU.

Het FOMU wil graag zijn collecties verrijken met werk van jonge Belgische fotografen. Op die manier kunnen we op een duurzame manier de jonge fotografie in België ondersteunen. Het starten van een creatieve carrière is niet evident. We merken dat teveel fotografen afhaken omdat er niet voldoende in hen geïnvesteerd wordt. 

Met jouw hulp kan het FOMU jonge fotografen ondersteunen door hun werk op te nemen in haar collectie. De collectie zal zo een goede staalkaart van de Belgische fotografiewereld bevatten. We willen dit jonge talent niet alleen bewaren, maar ook tonen aan het publiek. Dankzij jouw steun kunnen we samen jong fotografisch talent laten bloeien en groeien.

Doe een gift en steun de werking van het FOMU!