Agenda

📆 Zaterdag 09 maart | Aminata Ndow & Mohamed Barrie


Mohamed Barrie (27) en Aminata Ndow (23) zijn twee studenten uit Antwerpen. Mohamed is al jaren actief in het verenigingsleven. In 2017 richtte hij samen met Aminata en Emmanuel Iyamu de studentenvereniging AYO op, waarmee ze onder meer het zelfbewustzijn van Afro-Belgische studenten willen vergroten. Met AYO organiseerden ze vorig jaar al de allereerste editie van Black History Month in België. Ook dit jaar hopen Aminata en Mohamed dat maart in het teken staat van BHM en dat op die manier de stem van de Afrikaanse diaspora in België nog sterker wordt.

Zaterdag 09 maart, om 16u30 -  17u30

Reserveer online
 

📆 Zaterdag 23 maart | Don Moussa Pandzou


Don Pandzou is Stafmedewerker en beleidswerker superdiversiteit en armoede voor de jeugdwerksector. Hiervoor was hij werkzaam bij Formaat vzw als Vlaams ondersteuner, begeleider van zelforganisaties van etnisch-culturele minderheden en stadswerker in Gent en Antwerpen. Don is ook een actieve bestuurder bij enkele middenveldorganisaties (VOEM, WakaWaka Generation en BAZZZ vzw). Hij werkt mee aan dit project in eigen naam.

Zaterdag 23 maart, om 16u30 -  17u30

Reserveer online
 

Praktisch

Waar: FOMU – Fotomuseum Antwerpen, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen

Prijs:

Je kan met 1 ticket naar alle New Narratives rondleidingen van die tentoonstellingsperiode. Prijs: € 10 volwassenen, € 7 kortingstarief, € 3 -26 jaar, € 2 kansentarief, gratis -18 jaar

Voertaal
: Nederlands

 

Beeld: © Ans Brys