Here,waiting
Here, Waiting, 2018

04.10.2018 | .tiff TALKS

Op donderdag 4 oktober presenteren de 10 nieuwe Belgische fotografietalenten van .tiff 2018 hun werk tijdens de .tiff talks in het FOMU. Vanaf 20u kun je het werk ontdekken van:

• Elena Aya Bundurakis
  • Bertrand Cavalier
  • Jeroen De Wandel
  • Ulla Deventer
  • Lionel Jusseret
  • Léonard Pongo
  • Maroussia Prignot & Valerio Alvarez
  • Titus Simoens
  • Egon Van Herreweghe
  • Ann Vincent

Dit jaar kun je kiezen voor een combideal: diner in het museumcafé Pixel + .tiff talks voor € 25.
Je bent welkom voor het diner vanaf 18u30 na online reservatie

Na de presentatie kun je je eigen exemplaar van .tiff 2018 bemachtigen en nagenieten met een drankje in de Pixel.

Wanneer: donderdag 04 oktober, 20u tot 21u45. Van 18u30 tot 20u mogelijkheid tot diner.
Waar: FOMU – Fotomuseum Antwerpen, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen
Prijs: € 5, € 3 (-26), gratis (FOMU Friends en FOMU Academy), € 25 (combideal: diner + .tiff talks)
Voertaal: Nederlands

Volg ons Facebook evenement.

Koop je ticket

Bezoekers in het FOMU
FOMU

SLOW FOCUS

Elke dinsdag van 12.30u tot 13u - Gratis

Kom tijdens je lunchpauze naar het FOMU en ontsnap even aan de drukte van de dag. Neem een half uur de tijd om te focussen op je lichaam en geest. We leren bewust kijken naar foto’s en doen een aantal mindfulness oefeningen om helemaal tot rust te komen. Na deze slow focus heb je weer energie voor de rest van de dag. In museumcafé Pixel kun je terecht voor een snelle en lekkere lunch.

Elke week kun je een andere sessie volgen. We vertrekken steeds vanuit Visual Thinking Strategies (VTS) en laten ons inspireren door principes uit de mindfulness, yoga, westerse en oosterse filosofie. Met o.a. Maarten Claeyssens (Mind Monkey), Tom Hannes (The School of Life), Lies Pycke (Internationale School voor Wijsbegeerte), Valerie Rousseau (Friendsfunyoga), Sofie Mostien (Niteo).

Wanneer: elk dinsdag van 12u30 tot 13u

Prijs:
 Deelname aan Slow Focus is gratis, je betaalt enkel je toegangsticket tot het museum. Bovendien krijg je op dinsdagmiddag bij aankoop van een toegangsticket, 1 ticket gratis*.

- €10 voor 1 toegangsticket museum + 1 gratis ticket
- €7 in ruil voor 10 A-kaartpunten voor 1 museumticket + 1 gratis

Tip! Krijg een jaar lang toegang tot het museum voor €35 met een FOMU jaarkaart.

Reserveren: is niet nodig, meld je de dag zelf aan bij de balie.

*De kortingsprijs is geldig wanneer je je ticket koopt op dinsdag tussen 12u en 12u30.