Black History Month Antwerp

23.03.2019 | New Narratives
met Don Pandzou

i.s.m. Black History Month Antwerp

Elke maand vragen we een gastspreker om nieuwe verhalen (narratieven) toe te voegen aan de collectie en tentoonstellingen in het FOMU. Als deelnemer word je uitgenodigd om mee te denken over deze nieuwe betekenissen en hierover in gesprek te gaan met elkaar. Elke rondleiding vertrekt vanuit het persoonlijk perspectief van de gastspreker. Het thema en de aanpak is dus telkens anders.

Don Pandzou is Stafmedewerker en beleidswerker superdiversiteit en armoede voor de jeugdwerksector. Hiervoor was hij werkzaam bij Formaat vzw als Vlaams ondersteuner, begeleider van zelforganisaties van etnisch-culturele minderheden en stadswerker in Gent en Antwerpen. Don is ook een actieve bestuurder bij enkele middenveldorganisaties (VOEM, WakaWaka Generation en BAZZZ vzw). Hij werkt mee aan dit project in eigen naam.

Wanneer: zaterdag 23 maart 2019, 16u30 - 17u30
Waar: FOMU – Fotomuseum Antwerpen, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen
Prijs: Je kan met 1 ticket naar alle New Narratives rondleidingen van die tentoonstellingsperiode. Prijs: € 10 volwassenen, € 7 kortingstarief, € 3 -26 jaar, € 2 kansentarief, gratis -18 jaar
Voertaal: Nederlands