Portfolio reviews & workshops

mentormentor

REVIEW 22 | ZO 17.12.2017

Leg je werk op tafel en ga met één van ons een uur in dialoog. We hebben beide ervaring in het lesgeven en als fotograaf elk ons eigen expertise. We zoeken samen met jou naar manieren om een stap vooruit te zetten in je artistiek parcours. We helpen je bij de selectie voor een tentoonstelling, website of portfolio en ondersteunen bij het schrijven van een tekst, het maken van een boekdummy of het afbakenen van een project. Je krijgt ook tips om je optimaal voor te bereiden op een portfolioreview of pitch.

Wanneer: zondag 17 december van 10.00 tot 11.00 u., van 11.15 tot 12.15 u. of van 12.30 tot 13.30 u.
Prijs: € 55 voor een uur. Wil je die dag ook de tentoonstellingen bezoeken, dan koop je een ticket aan reductietarief (€ 6).
Reserveren: doe je via de website van mentormentor

Jan_rosseel

WORKSHOP MET EEN EXPERT: Jan Rosseel | Tussen feit en fictie | ZO 17.12.2017

Leg je werk voor aan Jan Rosseel. Hij geeft feedback en deelt hij zijn expertise in een kleine groep.

Het werk van Jan Rosseel situeert zich tussen feit en fictie, tussen wetenschappelijk onderzoek en journalistiek. Het uitgangspunt van zijn projecten zijn historische gebeurtenissen en het begrip herinnering. Via fotografie, video en objecten legt hij verzamelingen van herinneringen vast waarbij de betrouwbaarheid van ons geheugen en ons brein in vraag wordt gesteld.

Jan Rosseel is docent aan de KABK in Den Haag. www.janrosseel.com

Wanneer: zondag 17 december van 14u30 tot 17u30.
Prijs: € 125 (deelnemer) of € 80 (toeschouwer). Wil je die dag ook de tentoonstellingen bezoeken, dan koop je een ticket aan reductietarief (€ 6).
Reserveren: doe je via de website van mentormentor