Portfolio reviews & workshops

mentormentor

REVIEW | ZO 08.10.2017

Leg je werk op tafel en ga met één van ons een uur in dialoog. We hebben beide ervaring in het lesgeven en als fotograaf elk ons eigen expertise. We zoeken samen met jou naar manieren om een stap vooruit te zetten in je artistiek parcours. We helpen je bij de selectie voor een tentoonstelling, website of portfolio en ondersteunen bij het schrijven van een tekst, het maken van een boekdummy of het afbakenen van een project. Je krijgt ook tips om je optimaal voor te bereiden op een portfolioreview of pitch.

Wanneer: zondag 8 oktober van 10.00 tot 11.00 u., van 11.15 tot 12.15 u. of van 12.30 tot 13.30 u.
Prijs: € 55 voor een uur. Wil je die dag ook de tentoonstellingen bezoeken, dan koop je een ticket aan reductietarief (€ 6).
Reserveren: doe je via de website van mentormentor

WORKSHOP MET EEN EXPERT: GEERT GOIRIS | selectie en montage | ZO 08.10.2017

Leg je werk voor aan een expert. In een kleine groep van 6 tot 8 deelnemers krijg je feedback en deelt de gastspreker zijn expertise met jou. Wens je geen werk voor te leggen, dan kun je ook als toeschouwer meevolgen.

Geert Goiris is fotograaf en docent. Voor hem is maken, selecteren en monteren van beelden altijd een mix van planning en intuïtie, van strategie en improvisatie.

De paradoxen en parallellen van selectiecriteria en montageprincipes staan dan ook centraal in deze workshop. Na een grondige analyse van je beeldenreeks worden sequenties herschikt tot er een vorm ontstaat die de kern van je werk adequaat vertaalt.

www.geertgoiris.info

Wanneer: zondag 08 oktober van 14u30 tot 17u30.
Prijs: € 125 (deelnemer) of € 80 (toeschouwer). Wil je die dag ook de tentoonstellingen bezoeken, dan koop je een ticket aan reductietarief (€ 6).
Reserveren: doe je via de website van mentormentor